Menu
Winkelwagen

Nekos

Ons bedrijf is dynamisch, met een sterke roeping voor technologisch geavanceerde oplossingen. Bovendien is Nekos de enige in zijn sector die zich uitsluitend toelegt op raamautomatiseringen gericht op rook- en warmteafvoersystemen en natuurlijke ventilatiesystemen. Wat is het resultaat van ons werk? Een brede selectie van geavanceerde producten. Dit is het resultaat van constant en innovatief onderzoek en van de actieve samenwerking met onze klanten en partners, die een leidende rol spelen als fundamentele bronnen voor de ontwikkeling van het merk Nekos.

Doelgericht en concurrerend, ons doel is om onze producten voortdurend te verbeteren om kwaliteit en betrouwbaarheid te bieden aan klanten en installateurs. Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan in het managen van het hele proces als een zeer efficiënte organisatiestructuur, een systeem dat bestaat uit tandwielen die perfect synchroon samenwerken vanaf het productontwerp tot de productie en de ondersteuning na de verkoop. Dankzij een brede visie gericht op constante verbetering, staat dit hechte, efficiënte en dynamische team elke dag voor nieuwe uitdagingen.

We hebben ervaring opgedaan in het combineren van esthetiek en functionaliteit door automatiseringen voor ramen te produceren die zijn afgestemd op verschillende raamkozijnen, van buitenkozijnen, vasistaskozijnen, dakkozijnen, koepels en dakramen. Bij het ontwerpen van nieuwe oplossingen houden we ook rekening met het standpunt van de installateur om het perfecte evenwicht te vinden tussen ontwerp en installatiegemak. Dit soort flexibele aanpak heeft Nekos in staat gesteld om een brede en complete selectie van actuatoren, accessoires en nieuwe patenten te creëren en ambitieuze projecten te verwelkomen, ook op internationaal niveau. Tot nu toe bereiken Nekos raamautomatiseringen een wereldwijde schaal in de markt. Deze mooie prestatie moedigt ons aan om verder te zoeken naar innovatieve en praktische oplossingen.


Er zijn geen producten om weer te geven.