Menu
Winkelwagen

Complete Elementen

U kent het vast: Voor een project moet u 150 "standaard" ramen produceren, waarvan er 2 geautomatiseerd dienen te worden. Leuk project, maar die 2 geautomatiseerde ramen vragen extra engineering en werk om uit te zoeken. Misschien nog wel meer tijd dan de 148 andere ramen samen. Vervolgens moet er een collega in de werkplaats de aandrijving(en) ook nog in- of op het raam bouwen. Voor velen totaal buiten hun comfort-zone of zelfs ondoenlijk wegens gebrek aan de juiste kennis.

Of u krijgt de vraag van een klant of dat mooie vloerluik dat u aan moet brengen wellicht ook elektrisch bedienbaar geleverd kan worden? Natuurlijk kunt u ons gelijk bellen of mailen voor het juiste advies en de juiste onderdelen, maar dan moet u het zelf nog aan het luik bevestigen. Hoe makkelijk zou het zijn als wij u een compleet frame voor een vloerluik kunnen leveren, compleet met motor(en), sturing en vereiste knelbeveiliging. Zelfs voor u op maat gemaakt!

Steeds vaker zien wij voorbeelden als hiervoor genoemd voorbij komen en worden wij hiervoor benaderd. Om deze reden hebben wij besloten om naast onze losse componenten voortaan ook complete, geautomatiseerde elementen aan te bieden!

De komende periode zullen wij diverse complete producten in onze webshop op gaan nemen. Wilt u nu al weten wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.