Menu
Winkelwagen

Hang- en sluitwerk

Hang- en sluitwerk is de verzamelnaam voor alle mechanische onderdelen die nodig zijn om componenten in de gebouwde omgeving te laten kiepen, klappen, draaien, schuiven, rollen en vergrendelen. Wij beschikken hoofdzakelijk over een breed en kwalitatief hoogwaardig pakket hang- en sluitwerk voor aluminium gevelsystemen.

Bent u op zoek naar specifieke onderdelen of speciale oplossingen, neem dan even contact met ons op. Wij hebben vele jaren ervaring in de ontwikkeling van producten en maatwerkoplossingen voor de meest uiteenlopende projecten in dit vakgebied.

Graag denken wij out-of-the-box met u mee en willen we graag meewerken aan het succesvol maken van uw project!

Bedrijfssluiting i.v.m. zomervakantie
Van 06 t/m 26 augustus 2022 is ons kantoor wegens zomervakantie gesloten.
Uiteraard blijven ons emailadres en webshop gewoon in de lucht, zodat u toch uw berichten en/of bestellingen aan ons kunt blijven sturen. Houdt er a.u.b. wel rekening mee dat wij gedurende de vakantie geen goederen zullen versturen en dat het wat langer kan duren voor wij uw emails beantwoorden.

Vanaf 29 augustus zullen wij uw bestellingen, vragen, emails en telefoontjes weer behandelen zoals u van ons gewend bent: snel, helder en accuraat!

Voor spoedgevallen in de vakantieperiode kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)6-28350738

Wij wensen iedereen een prettige vakantie!