Vanaf heden is Dekker Technical Products exclusief partner van Caoduro S.p.A. in Nederland en België.

Caoduro is in 1951 in Italië opgericht en is voorloper in de productie van polycarbonaat daglichtconstructies, zoals bijvoorbeeld lichtkoepels, lichtstraten, louvres en lichttunnels. Door de jaren heeft Caoduro zich ontwikkeld tot een innovatieve en vooraanstaande fabrikant met inmiddels meer dan 100 gepatenteerde producten.
Sinds vele jaren verkoopt Caoduro haar producten vooral in Zuid- en Oost Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Met onze samenwerking wordt een eerste stap gezet in verdere uitbreiding van de Europese markt.
Alle koepels en andere lichtdoorlatende constructies worden door Caoduro gemaakt van polycarbonaat (PC). PC is 250x sterker dan glas, weerbestendig, slagvast, nagenoeg onbrandbaar en onbreekbaar.
In tegenstelling tot de meeste andere lichtkoepels worden die van Caoduro niet geboord en geschroefd, maar met gepatenteerde klemmen vastgezet. Hiermee bent u verzekerd van een betere bescherming tegen lekkages en kan het polycarbonaat onder invloed van temperatuurwisselingen gewoon uitzetten en krimpen.

Door hun producten te combineren met hoogwaardige automatiseringsoplossingen hebben zij een breed aanbod van dak- en gevelelementen die geschikt zijn voor dagelijkse ventilatie en/of rook- en warmte afvoer (RWA) systemen. Uiteraard alles getest en gecertificeerd conform de laatste eisen.

Dankzij deze samenwerking kunnen wij u nu ook oplossingen bieden als het gaat om complete elementen voor dagelijkse ventilatie en rook- en warmteafvoer. De Caoduro producten zijn dan ook een  mooie aanvulling op en uitbreiding van ons bestaande productenpakket.

Klik hier om een selectie van de Caoduro producten te bekijken. Voor meer informatie over de vele mogelijkheden kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.