Menu
Winkelwagen

Raamautomatisering

"Raamautomatisering" is eigenlijk niet helemaal de juiste naam voor deze categorie. Hoofdzakelijk worden de producten wel gebruikt voor het automatiseren van (dak-)ramen, maar ze bieden ook oplossingen voor het automatiseren van bijvoorbeeld ventilatiekleppen, vloerluiken, louvres en lamellenroosters, vijverdeksels, tv-meubels, carrosseriedelen en verschillende industriële toepassingen. Kortom, alles wat in de gebouwde omgeving kan bewegen is vaak te automatiseren.

In de subcategorie Openen- en Sluiten kunt u de verschillende aandrijvingen vinden die zorgen voor de daadwerkelijk beweging van het "raam".
Bij Ver- en Ontgrendelen kunt u de aandrijvingen vinden die eigenlijk de functies van de raamkruk overnemen. Hiermee kunt u dus het raam daadwerkelijk geautomatiseerd afsluiten of ontrgendelen.

De subcategorie Aansturen spreekt voor zich. Hierin kunt u de stuurcentrales vinden die de aandrijvingen op de juiste manier laten functioneren.

Kunt u geen geschikte producten vinden of heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste oplossing, neem dan contact met ons.
Wij staan voor u klaar om een geschikte oplossing voor uw project aan te bieden.