Menu
Winkelwagen

Stuurcentrales Ventilatie

 Stuurcentrales Ventilatie

Gecontroleerde Natuurlijke Ventilatie (CNV) verhoogt de luchtkwaliteit en het comfort in een gebouw aantoonbaar. Daarbij daalt het energiegieverbruik ook nog eens aanzienlijk. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dienen ramen en ventilatieluiken vraaggestuurd te worden geopend en gesloten waarvoor stuurcentrales nodig zijn.
Van eenvoudige besturingen voor één of enkele motoren die in 1 groep worden aangestuurd tot zeer uitgebreidde stuurcentrales voor het compleet regelen van een natuurlijk ventilatiesysteem in een groot gebouw. U vindt bij ons een oplossing voor elk project.

In deze category hebben wij de eenvoudige, compacte stuurcentrales opgenomen die veelal toereikend zijn voor eenvoudige systemen. Daarnaast kunt u er diverse basisuitvoeringen van de modulaire stuurcentrales vinden voor meer flexibilteit die achteraf ook eenvoudig uit te breiden (d.m.v. losse modules) en te herprogrammeren zijn.

Bent u op zoek naar een compleet systeem voor uw project? Neem dan contact met ons op zodat we de beste maatwerkoplossing voor u kunnen samenstellen!

Artikelnr. fabrikant: ST4 4030 Bestelnummer: T4035E550
Stuurcentrale in een metalen opbouw behuizing. Geschikt voor het aansturen van 24Volt DC motoren voor het bedienen van ramen, luiken, kleppen voor ventilatie / klimaatbeheer. De centrale beschikt over 1 Ventilatie groep. De maximale uitgangsspanning is 3,0 A. Is niet geschikt om te gebruiken in ..
€ 356.00
Artikelnr. fabrikant: ST4 4031 Bestelnummer: T4035E551
Stuurcentrale in een metalen opbouw behuizing. Geschikt voor het aansturen van 24Volt DC motoren voor het bedienen van ramen, luiken, kleppen voor ventilatie / klimaatbeheer. De centrale beschikt over 1 Ventilatie groep. De maximale uitgangsspanning is 6,0 A. Is niet geschikt om te gebruiken in ..
€ 426.00
Artikelnr. fabrikant: 40490Y Bestelnummer: T3568U642
Met sturingsunit WCU-230 is het mogelijk om 230V AC motoren weersafhankelijk aan te sturen. De motor(en) worden rechtstreeks op de WCU-230 aangesloten, waardoor u geen complete stuurcentrale meer nodig heeft. De WCU-230 is voorzien van de volgende aansluitingen:1x Ingang manuele bedieningsscha..
€ 350.60
1 - 3 van 3 (1 pagina's)