Menu
Winkelwagen

Tandheugelmotoren

 Tandheugelmotoren

Al vele jaren worden, meestal in industriële gebouwen,  de tandheugelmotoren toegepast. Deze eenvoudige maar sterke motoren zijn in solo uitvoering of gecombineerd met een mee-loop uitvoering uitermate geschikt voor het automatiseren van lichtkoepels en dakluiken.

Artikelnr. fabrikant: M2-10xx Bestelnummer: EA-SZ-24
24 Volt DC Tandheugelmotor met een duw/trek kracht van 800N. Traditionele en robuuste tandheugelmotor die vooral breed inzetbaar is op ramen en lichtkoepels in een industriële omgeving. Geschikt voor zowel ventilatie als voor gebruik in RWA systemen. Doordat de aandrijfunit buiten op de aluminiu..
Vanaf € 307.00
Artikelnr. fabrikant: M2-10xx-A Bestelnummer: EA-SZ-230
230 Volt AC Tandheugelmotor met een duw/trek kracht van 650N. Traditionele en robuuste tandheugelmotor die vooral breed inzetbaar is op ramen en lichtkoepels in een industriële omgeving. Geschikt voor dagelijkse ventilatie. Doordat de aandrijfunit buiten op de aluminium behuizing is geplaatst, ..
Vanaf € 357.00
Artikelnr. fabrikant: M2-10xx Bestelnummer: EA-SZ-M
De tandheugel meeloper wordt altijd gecombineerd met een tandheugelmotor van het type EA-SZ met dezelfde slag. Door het combineren van een tandheugel meeloper en een tandheugelmotor ontstaat een kosteneffectieve oplossingen om grote/brede ramen van 2 sluitpunten te voorzien zonder elektronische sy..
Vanaf € 116.00
Artikelnr. fabrikant: M2-1083-x Bestelnummer: EA-SZ-VERB
Verbindingsas voor het verbinden van tandheugelmotor EA-SZ met tandheugel meeloper EA-SZ-M. Leverbaar met een lengte van 960 en 1960 mm...
Vanaf € 34.00
1 - 4 van 4 (1 pagina's)