Menu
Winkelwagen

Ver- & Ontgrendelen

 Ver- & Ontgrendelen

Het elektromechanisch vergrendelen van ramen, deuren, luiken, kleppen en andere elementen kan op vele verschillende manieren gebeuren. De oplossing die het beste bij uw project past is mede sterk afhankelijk van het doel waarvoor de vergrendeling nodig is.
Zo kan het zijn dat een u vergrendeling nodig heeft om een verhoogde inbraakwerendheid of betere wind- en waterdichtheid van een element te realiseren. Het kan ook zijn dat u automatische vergrendelingen nodig heeft om gecontroleerd toe- en uitgang te kunnen verlenen aan personen. Hiervoor zal weer een ander type vergrendeling nodig zijn.
Via de verschillende subcategorieën hieronder hebben we een zo overzichtelijk mogelijke indeling voor u gemaakt.

Artikelnr. fabrikant: B5-6108 Bestelnummer: K6035A105
De PA-ZV-UNI is een elektromechanische middensluiting voor grote en brede vleugels. Deze extra vergrendeling kan gebruikt worden voor extra beveiliging en/of voor het extra aandrukken van de vleugel voor een betere wind- en waterdichtheid. In de standaardversie kan hij worden gecombineerd met alle e..
€ 285.00
Artikelnr. fabrikant: B610x Bestelnummer: ZV-ELIMATIC
De ZV-ELIMATIC is een elektromechanische aandrijving die de raamkruk vervangt. Door het toepassen van de kruknootaandrijving is het mogelijk om van het mechanische (rondom-)beslag in een raam gebruik te blijven maken zodra deze geautomatiseerd moet kunnen openen en sluiten. Ideaal als inbraakvertrag..
Vanaf € 330.00
Artikelnr. fabrikant: B-6128 Bestelnummer: K6035A119
De verloopbussenset wordt toegepast wanneer de kruknootaandrijving ZV-ELIMATIC gemonteerd wordt op ramen waarvan het beslag bedient wordt met een vierkantstift van 8, 9  of 10mm. Deze set bevat verloopbussen van vierkant 7-8, 8-9 en 8-10mm. die over de vierkantstif 7x7 van de ZV-ELIMATIC ges..
€ 12.00
Artikelnr. fabrikant: B5-614x Bestelnummer: ZVK-LOCK
De ZVK-LOCK is een elektromechanische aandrijving waarmee het mechanische beslag in ramen geautomatiseerd ver- en ontgrendeld kan worden. De motor kan zowel opbouw als inbouw worden gebruikt. Ideaal als ramen (mechanische) sluitnokken hebben voor extra beveiliging en/of voor extra aandrukking van de..
Vanaf € 245.00
Artikelnr. fabrikant: E-LOCK Bestelnummer: E-LOCK
De E-LOCK is een elektromechanische aandrijving waarmee het mechanische beslag in ramen geautomatiseerd ver- en ontgrendeld kan worden. De aandrijving wordt ingebouwd in het kozijn. Ideaal als ramen (mechanische) sluitnokken hebben voor extra beveiliging en/of voor extra aandrukking van de vleugel v..
Vanaf € 362.70
1 - 5 van 5 (1 pagina's)