Menu
Winkelwagen

Beslagaandrijvingen

 Beslagaandrijvingen

Beslagaandrijvingen worden gebruikt om de positie van de mechanische sluitpunten in ramen, luiken en andere elementen te verstellen.
Met één beslagaandrijving is het mogelijk om meerdere mechanische sluitpunten te bedienen, waarna het element met een andere motor (bijvoorbeeld een kettingmotor, spindelmotor of iedere andere aandrijving) geopend kan worden.

Eenvoudig gezegd: Een elektromechanische beslagaandrijving vervangt de functie van een handmatig bediende kruk.

Artikelnr. fabrikant: B610x Bestelnummer: ZV-ELIMATIC
De ZV-ELIMATIC is een elektromechanische aandrijving die de raamkruk vervangt. Door het toepassen van de kruknootaandrijving is het mogelijk om van het mechanische (rondom-)beslag in een raam gebruik te blijven maken zodra deze geautomatiseerd moet kunnen openen en sluiten. Ideaal als inbraakvertrag..
Vanaf € 330.00
Artikelnr. fabrikant: B5-614x Bestelnummer: ZVK-LOCK
De ZVK-LOCK is een elektromechanische aandrijving waarmee het mechanische beslag in ramen geautomatiseerd ver- en ontgrendeld kan worden. De motor kan zowel opbouw als inbouw worden gebruikt. Ideaal als ramen (mechanische) sluitnokken hebben voor extra beveiliging en/of voor extra aandrukking van de..
Vanaf € 245.00
Artikelnr. fabrikant: E-LOCK Bestelnummer: E-LOCK
De E-LOCK is een elektromechanische aandrijving waarmee het mechanische beslag in ramen geautomatiseerd ver- en ontgrendeld kan worden. De aandrijving wordt ingebouwd in het kozijn. Ideaal als ramen (mechanische) sluitnokken hebben voor extra beveiliging en/of voor extra aandrukking van de vleugel v..
Vanaf € 362.70
1 - 3 van 3 (1 pagina's)