Menu
Winkelwagen

BESLAGAANDRIJVING ZVK-LOCK

De ZVK-LOCK is een elektromechanische aandrijving waarmee het mechanische beslag in ramen geautomatiseerd ver- en ontgrendeld kan worden. De motor kan zowel opbouw als inbouw worden gebruikt. Ideaal als ramen (mechanische) sluitnokken hebben voor extra beveiliging en/of voor extra aandrukking van de vleugel voor een betere wind- en waterdichtheid. Kan worden gecombineerd met alle elektrische aandrijvingen die een F-contact of een potentiaalvrij contact in de GESLOTEN-positie hebben.

De slag is instelbaar op 18 of 36 mm. d.m.v. dip-switches.

De ZVK-Lock is voorzien van een ingebouwde volgordebesturing:
Bij het automatisch openen van de vleugel zal eerst de ZVK-LOCK het beslag ontgrendelen (duurt max. en 7,5 sec. bij een slag van 36mm.), waarna de aangesloten aandrijving de vleugel zal openen.
Bij het sluiten van de vleugel volgt automatisch een signaal van de aandrijving naar de ZVK-LOCK zodra de vleugel gesloten is, waardoor het beslag weer vergrendeld zal worden.
Er kunnen één of meerdere elektromechanische aandrijvingen worden aangesloten op de ZVK-LOCK (max. 6A) voor het openen en sluiten van de vleugel.

Let op:

De ZVK-LOCK is leverbaar als INBOUW en OPBOUW uitvoering. Het verschil zit in de meenemer.

Bij de OPBOUW uitvoering wordt een "vork" als meenemer meegeleverd, die door een schuivende beweging het mechanische beslag aandrijft. De vleugel dient in dit geval voorzien te worden van een sleuf waar de vork in kan schuiven. De OPBOUW uitvoering kan dus niet gebruikt worden voor het bedienen van beslag waar normaal gesproken een kruk met vierkantstift voor wordt gebruikt.

Elektrische eigenschappen
Nom. spanning24V DC
Nominale stroom (A.)1,1
AansluitkabelNiet meegeleverd (5x 0,75 mm² nodig)
InschakelduurS2 30%
Mechanische eigenschappen
Duwkracht (N.)850
Trekkracht (N.)850
Houdkracht (N.)300
Max. open/sluiten tijd (sec.)< 7,5
Geluidsnivo (op 1 mtr. afstand)< 60 dB
Omgevingstemperatuur-5 °C tot +70 °C
Veiligheid/Bescherming
Overbel.beveiligingElektronisch (lastafhankelijk) | Geïntegreerd
BeschermingsklasseIP10 (A versie) / IP32 (I versie)
Materiaal/Afwerking/Kleur
MateriaalAluminium
Afwerkinggeanodiseerd EV1
Algemeen
Garantie2 jaar