Menu
Winkelwagen

KRUKNOOT AANDRIJVING ZV-ELIMATIC

De ZV-ELIMATIC is een elektromechanische aandrijving die de raamkruk vervangt. Door het toepassen van de kruknootaandrijving is het mogelijk om van het mechanische (rondom-)beslag in een raam gebruik te blijven maken zodra deze geautomatiseerd moet kunnen openen en sluiten. Ideaal als inbraakvertragende ramen geautomatiseerd dienen te worden. Het enige verschil is dat de raamkruk vervangen wordt door deze kruknootaandrijving. Kan gecombineerd worden met alle elektrische aandrijvingen van Simon-PROtec die een F-contact of een potentiaalvrij contact in de GESLOTEN-positie hebben.

De draairichting (Linksom/Rechtsom) en de draaihoek (90/180 graden) zijn d.m.v. dipswitches in te stellen.

Toe te passen op zowel binnen- als buitendraaiende ramen, valramen en uitzetramen met beslag dat middels een krukstift 7x7 wordt aangedreven.
Bij beslag met een krukstift groter dan 7x7 mm. dient u de verloopbussenset bij te bestellen. Hiermee kan de vierkantstift aangepast worden naar 8x8, 9x9 of 10x10mm.

Standaard voorzien van een ingebouwde volgordebesturing:
Bij het automatisch openen van de vleugel zal eerst de ZV-ELIMATIC het rondombeslag ontgrendelen (duurt max. 13 sec.), waarna de aangesloten aandrijving de vleugel zal openen.
Bij het sluiten van de vleugel volgt automatisch een signaal van de aandrijving naar de  ZV-ELIMATIC zodra de vleugel gesloten is, waardoor deze het rondom-beslag weer zal vergrendelen.
Er kunnen één of meerdere elektromechanische aandrijvingen worden aangesloten op de volgordebesturing (max. 6A) voor het openen en sluiten van de vleugel.

Is leverbaar in een versie waarbij de aansluitkabels IN het raamprofiel lopen en een versie waarbij de kabels OP het raamprofiel worden gelegd.

Elektrische eigenschappen
Nom. spanning24V DC
Nominale stroom (A.)0,095
AansluitkabelApart bestellen (6x 0,75 mm² met SICO-Plug)
Kabel connectieSICO-Plug
InschakelduurS2 30%
Mechanische eigenschappen
Max. open/sluiten tijd (sec.)< 14 sec. (180 graden)
Geluidsnivo (op 1 mtr. afstand)< 60 dB
Omgevingstemperatuur0 °C tot +75 °C
Maten en Gewichten
Afmeting (l x b x h)266x50x41 mm.
Veiligheid/Bescherming
BeschermingsklasseIP32
Materiaal/Afwerking/Kleur
MateriaalAluminium
Afwerkinggeanodiseerd EV1
Algemeen
Garantie3 jaar

Gerelateerde producten

De verloopbussenset wordt toegepast wanneer de kruknootaandrijving ZV-ELIMATIC gemonteerd wordt op r..
€ 12.00